Ζυμαρικά με τόνο

Ζυμαρικά με τόνο

Υλικά:
1 φλ. βρασμένα ζυμαρικά πέννες ή βίδες ολικής
1/3 φλ. βραστό καλαμπόκι
120 γρ. τόνο κονσέρβα σε νερό
2 φλ. λαχανικά: ντομάτα, αγγούρι, καρότο, πιπεριές πολύχρωμες, φρέσκο κρεμμύδι ή ξηρό, κάπαρη, μαϊντανό ή άνηθο.

Dressing:
ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ:
1 κ. γλ. μουστάρδα, 1κ.σ. ξύδι, 2κ.σ. ελαιόλαδο, 1 πρέζα αλάτι και λίγο πιπέρι.

Εκτέλεση:
Ψιλοκόβετε τα λαχανικά, ανακατεύετε με τα υπόλοιπα συστατικά και στο τέλος συμπληρώνετε με το dressing. Το πιάτο τρώγεται κρύο ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος KAΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!


About Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου

Η Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία. Υπήρξε νομαρχιακή εκπρόσωπος για το διάστημα 2003 - 2006 του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων και υπεύθυνη διατροφής στην "Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού" στην Αμαλιάδα. Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος.

Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις από: Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου