Ντομάτες γεμιστές με τόνο

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ

Υλικά :

  • 2 ντομάτες μεγάλες
  • 120 γρ. τόνο κονσέρβα σε νερό
  • 100 γρ. τυρί κρέμα 11%
  • 1 κ. μαγιονέζα extra light 3%
  • 1 κ.σ κάπαρη
  • ½ φρέσκο κρεμμυδάκι
  • λίγο μαϊντανό
  • αλάτι και
  • πιπέρι.

Εκτέλεση :

Πλένετε τις ντομάτες, κόβετε το καπάκι και αφαιρείτε τη σάρκα. Τις γυρνάτε ανάποδα και τις αφήνετε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί. Στραγγίζετε τον τόνο και τον αναμιγνύετε με τυρί κρέμα Philadelphia light 11%, μαγιονέζα extra light 3%, κάπαρη και φρέσκο κρεμμύδι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και μοιράζεται το μείγμα μέσα στις άδειες ντομάτες. Γαρνίρετε με μαϊντανό.


About Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου

Η Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία. Υπήρξε νομαρχιακή εκπρόσωπος για το διάστημα 2003 - 2006 του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων και υπεύθυνη διατροφής στην "Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού" στην Αμαλιάδα. Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος.

Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις από: Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου